Gelato fra
Lofoten, sier du?

Arktis er nordnorsk håndtverk på sitt beste, ekte og ærlig! Vi lager gelato, sorbet og softis uten kunstige hjelpemidler

 

Sorbèt er is som baserer seg hovedsakelig på frukt, og inneholder derfor ingen melk. På Arktis bruker vi bare ekte vare, rene frukter eller puréer som gir deg den ekte smaken. Jordbær skal smake nettopp jordbær, og ikke en kjemisk fremstilt etterligning som nesten ligner.

Gelato har sin opprinnelse i Italia og er verdenskjent for sin kraftige smak og fyldige konsistens. Sammenlignet med fløteiskremen, har gelato et langt lavere innhold av fett. Ikke bare får vi en sunnere is, men dette gjør at de naturlige smakene i produktet blir langt mer fremtredende.

Kun naturlige råvarer

I våre produkter bruker vi kun naturlige råvarer og ingen halvfabrikata eller kunstige tilsetninger. Dette er ett av de viktigste prinsippene i vår produksjon, og en forutsetning for at vi skal kunne kalle vår gelato for gelato.

Kun naturlige råvarer

I våre produkter bruker vi kun naturlige råvarer og ingen halvfabrikata eller kunstige tilsetninger. Dette er ett av de viktigste prinsippene i vår produksjon, og en forutsetning for at vi skal kunne kalle vår gelato for gelato.